• OrigineleBlaaskapel

  Originele
  Blaaskapel

  Die Original Dorfmusikanten zou een typische Duitse blaaskapel kunnen zijn, ware het niet dat de roots in het eigen Vlaanderen liggen.Onze optredens zijn steeds een streling voor oog en oor, een onvergetelijk feest. Ga Verder
 • OnvergetelijkFeest

  Onvergetelijk
  Feest

  Ons uitgebreid repertoire bestaat niet enkel uit originele blaasmuziek uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tjechië.We zijn ondertussen meer dan 25 jaar actief en bemind in zowel binnen- als buitenland. Ga Verder
 • OrigineleBlaaskapel

  Originele
  Blaaskapel

  Die Original Dorfmusikanten zou een typische Duitse blaaskapel kunnen zijn, ware het niet dat de roots in het eigen Vlaanderen liggen.Onze optredens zijn steeds een streling voor oog en oor, een onvergetelijk feest. Ga Verder
 • StimmungsKapelle

  Stimmungs
  Kapelle

  We zijn een groep van een 20-tal musikanten die reeds jarenlang passioneel bezig zijn met Tiroler- en Oberbayernmuziek.Onze concerten met verrassende melodieën en deuntjes klinken steeds heerlijk. Ga Verder
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

BELANGRIJK BERICHT


HEIMATKONZERT OP 21 MAART


 GEANNULEERD

 

AFFICHE ANNULATIE.png

 

 

Beste vrienden, muziekliefhebbers, sympathisanten,

Om jullie te vrijwaren van de besmetting en de verspreiding van het COVID-19 virus (Coronavirus) werd in samenspraak met de burgemeester van Pittem en het bestuur van Die Original Dorfmusikanten beslist om het voorziene Heimatkonzert op zaterdag 21 maart af te gelasten.

 

Dit concert zal worden verplaatst naar een later tijdstip in het jaar.

Wanneer we meer zicht hebben op een alternatieve datum en beschikbaarheid van de zaal (vermoedelijk oktober 2020), zal deze aan jullie worden medegedeeld.


Indien je al kaarten hebt gekocht, hebt u de keuze:

 • je kan uw kaart houden en gebruiken voor het volgende optreden.
 • je kan uw kaart laten terugbetalen. Hiervoor neemt u contact op met de persoon bij wie u de kaart kocht of voor diegenen die tickets gereserveerd hebben via de website, zal dit gebeuren door het terugstorten van het bedrag op je rekening. (persoonlijk contact door penningmeester)

 

Na  een winter van intense muzikale voorbereiding, stonden we in de startblokken om jullie te kunnen vergasten op sfeervolle lenteklanken maar het lot heeft er jammer genoeg anders over beslist.

 

Onze excuses voor het annuleren van dit concert.

In de hoop dat jullie hiervoor begrip kunnen opbrengen groet ik jullie namens alle leden van onze vereniging.We verwelkomen jullie graag op ons volgend optreden.

Met vriendelijke groeten,
Die Original Dorfmusikanten Pittem

 

 

 

mmzz.jpg

Stimmungskapelle Die Original Dorfmusikanten is een blaasorkest uit het West-Vlaamse Pittem. De kapel werd opgericht in 1989 en bestaat uit 24 muzikanten die allemaal al jarenlang passioneel bezig zijn met de typische volksmuziek uit de gekende Alpenlanden. Het repertoire bestaat uit originele blaasmuziek uit voornamelijk Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië. Door de jaren heen is het orkest een begrip geworden in de blaaskapellenwereld en geniet de kapel naam en faam in zowel binnen- als buitenland.

Een optreden van Die Original Dorfmusikanten is altijd weer een streling voor oog en oor. Een muzikale belevenis om nog lang over na te praten. Aarzelen hoeft niet. Wil je kwaliteit en sfeer combineren kan je moeilijk om Die Original Dorfmusikanten heen. 

Die Original Dorfmusikanten zou een typische Duitse blaaskapel kunnen zijn, ware het niet dat de roots in het eigen Vlaanderen liggen. Het zeer uitgebreide repertoire omvat typische volksmuziek in de vorm van marsen, walsen, polka's, luchtige deuntjes, verrassende melodieën of moderne arrangementen. Ja, zelfs af en toe een zijsprongetje naar een overbekende Schlager of Evergreen moet kunnen vinden ze bij Die Original Dorfmusikanten.

 

 

Zoeken

Contact

 
Die Original Dorfmusikanten
Ten Broucken 38
8700 KANEGEM (TIELT)
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
We gebruiken cookies enkel en alleen om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Ok